مسجد پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله شهرک امام خمینی رحمه الله علیه فومن

برنامه های مسجد بعد از نماز مغرب و عشاء: شنبه ها پخش فیلم برای بزرگسالان؛ یک شنبه ها جلسه سیر مطالعاتی آثار شهید مطهری؛ دوشنبه ها کلاس آموزشی ترتیل قرآن؛ سه شنبه ها قرائت دعای توسل؛ چهارشنبه ها برگزاری حلقه صالحین؛ پنج شنبه ها برگزاری حلقه صالحین، قرائت سوره جمعه و دعای فرج؛ جمعه ها قرائت دعای فرج، پخش فیلم برای کودکان *** قرائت دعای پرفیض ندبه صبح های جمعه ساعت 7:30 *** بین نماز مغرب و عشاء شنبه ها تفسیر قرآن، دوشنبه ها آموزش احکام، چهارشنبه ها نهج البلاغه
مسجد پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله شهرک امام خمینی رحمه الله علیه فومن

پایگاه خبری فعال ترین مسجد شهرستان فومن (بر اساس پورتال ملی مساجد) به همت واحد فرهنگی

تبلیغات

اوقات شرعی


ریزگردها | روانشناسی
آموزش زبان | مسکن قزوین
کرمان | کوله پشتی
دریافت کد ذکر ایام هفته برای وبلاگ
دیگران از مسجد ما می گویند

قرارگاه فرهنگی سراج

آخرین نظرات
نویسندگان

مراسم یادبود مادر مهندس ناظر مسجد

يكشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۳، ۱۲:۰۱ ق.ظ

امروز شنبه 29 شهریور مراسم یادبودی به مناسبت درگذشت مادر گرامی مهندس عمران حسن زاده، مهندس ناظر و طراح مسجد پیامبر اعظم (ص) در مسجد منعقد گردید.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین بشارتی، امام جماعت محترم مسجد، به ایراد سخن پرداختند. ایشان در ابتدا با اشاره به روز دحو الارض و فضیل آن، بیان داشتند که طبق روایات روزه گرفتن در این روز برابر است با هفتاد سال روزه گرفتن.

حاج آقا بشارتی سپس نکاتی پیرامون عدل خدا بیان داشتند. از مواردی که صحبت از عدل الهی می شود مسأله قضا و قدر یا جبر و اختیار است.

سه دیدگاه در قبال این موضوع وجود دارد: دیدگاه اشاعره که به جبر معتقدند و میگویند تنها فاعل، خداست. دوم دیدگاهی که می گوید انسان کاملا مختار است. اما دیدگاه شیعیان در این موضوع که به نام عدلیه مشهور است هم جبر و هم اختیار را توأمان قبول دارند.



امام جماعت مسجد سپس به بیان موضوع عدل در مورد بلاها، نواقص و شرور دنیوی اشاره کردند و گفتند: اولا خدا حکیم است و حکیم کار بیهوده نمی کند، پس برای هر اتفاقی حتی بلاها حکمتی وجود دارد که ما چون از آن بی اطلاعیم آن پدیده را بلاو شر تصور می کنیم.

ثانیا بلا و شر نسبی است، همانطور که نعمت. به عنوان مثال یک لیوان آب که می تواند موجب ادامه حیات آدمی شود برای کافری که با ادامه حیات بر گناهانش افزوده می شود شر و برای مومنی که با ادامه حیات بر حسناتش افزوده می شود خیر است. پس خیر بودن و یا شر بودن به نوع نگاه و رابطه آن پدیده با فرد بستگی دارد.

در پایان مراسم برادر رامین حقیقت طلب، مداح اهل بیت علیهما السلام، به مداحی و نوحه سرایی پرداختند.

دریافت
حجم: 6.95 مگابایت
توضیحات: مداحی حضرت زهرا سلام الله علیها؛ برادر حقیقت طلب

وب دایرکتوری